Priser

Priset för en hennatatuering varierar beroende på storlek och mönster.
Jag tar vanligtvis runt 200 SEK för en hand och uppåt, men är man osäker går det naturligtvis bra att skicka en bild på en liknande design så återkommer jag med en mer exakt prisbild. Jag tar också betalt per tatuering, och inte per timme. 

Betalning sker genom kontantbetalning samt Swish (0760 48 28 26).

200 kr/hand

Hyr mig per timme

Jag kan även hyras in per timme till en fast kostnad av 600 kr/timme (privatperson). Superbra till event där man inte vet hur många personer som ska hennatatueras. Jag tatuerar så många personer som vill och jag hinner under tiden.

När Ni bokar mig för heldag (ca 8 timmar) får Ni Rabatt!

 Q. Jag vill boka tid, hur gör jag?


Vad kul att Du vill boka mig! Klicka här för att skicka iväg en bokningsförfrågan eller mejla: sunnyhenna@hotmail.com
För snabbast återkoppling skicka iväg ett SMS/ring till 0760 48 28 26.

Vid bokning är det bra om Ni har en bild på en ungefär design Ni önskar. Då kan jag ge en riktig prisbild och beräkna tid samt material. Skriv vilken typ av henna Ni önskar; naturlig, svart, jagua eller vit henna samt en datumförfrågan.

Kunder är välkomna hem till mig i Farsta C. Adress skickas vid boknings-bekräftelsen. Vid hembesök hos kund tillkommer en avgift på 50 kr.

Vid större grupper som ska hennas, tex. möhippor behöver jag veta hur många personer som vill ha en tatuering så jag kan beräkna tid samt material.

Avbokning sker senast 24 timmar innan avtalad tid.

Välkommen!

Sunny Shine HOME


Nu lanseras äntligen Sunny Shine Home!

Heminredning som passar i alla hem. Dessa handmålande orientaliska ljus hämtar sin inspiration ur den vackra hennakonsten och Du kan specialbeställa just ditt ljus.

Målad med vattenbaserad färg vilket för att de är OK att tända!
Även om de är så vackra att man inte riktigt vill...

Q. Jag vill beställa ljus, hur gör jag?

Jag dekorerar ljuset efter dina önskemål. Återkom med önskad storlek på ljus, antal och vilken/vilka färger du vill ha som dekoration.

Ljuset levereras inslaget i cellofan och fint presentsnöre. Jag skickar ljuset med post (du står för frakten) alternativt hämtar du ljuset hos mig i Farsta C och slipper således fraktkostnaden. 

Beställ ditt ljus
här!
E-mail: sunnyhenna@hotmail.com
SMSa till 0760 48 28 26